Tarina

Jotkut ehkä saattavatkin muistaa yrityksen, jonka liiketoimintamallin perustimme ensimmäisenä Suomeen – konseptin Designer-vaatteiden vuokraamisesta. Tarjosimme mahdollisuuden vuokrata vähälle käytölle jääneitä tuotteita ja ansaita samalla lisätuloa itselle. Iloksemme vuokrauksia oli ja järjestimme mahtavia tapahtumia liiketilassa. Aika oli kuitenkin väärä ja lopetimme yrityksen monta kokemusta ja oppia rikkaampana.

Intohimoni kestävään muotiin ja tarve laadukkaiden Second Hand-tuotteiden markkinapaikalle oli edelleen vahva. Halusin tarjota mahdollisuuden matalan kynnyksen vaatteiden vuokrauskokemukselle, ja samalla mahdollisuuden ostaa tuotteen myös omaksi, koska käyttövaatteitakin tarvitaan. Halusin myös nostaa suomalaisen designin tunnettuutta ja luoda mahdollisuuden tutustua uusiin brändeihin vuokraamalla tuotteita suoraan suunnittelijoilta.

Syntyi uniikki, yhteisöllinen sovellus, jossa samanhenkiset kestävää muotia arvostavat käyttäjät voivat myydä, ostaa ja vuokrata toisiltaan muotiaarteitaan luotettavasti. Aito auttamisen halu ja arvostus kertaalleen valmistettujen laadukkaiden tuotteiden kierrättämiseen synnytti uudenlaisen konseptin. 

Syntyi KULT Community.